یکشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۰
تشکیل کارگروه طلاب برای تبیین و مقابله با جنگ ادراکی دشمن در یزد

حوزه/ حجت‌الاسلام رضایی، از تشکیل کارگروهی از طلاب برای ساماندهی فعالیت‌های تبیینی در استان یزد خبر داد.

حجت‌الاسلام عماد رضایی مسئول تبلیغ تخصصی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد در گفت گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، در تشریح فعالیت ها و کارکرد های کارگروه طلاب در عرصه جنگ تحمیلی سوم و حضور فعالانه طلاب اظهار داشت: جنگ امروز صرفاً نظامی یا سیاسی نیست؛ جنگ ادراکی و شناختی است. دشمن تلاش می‌کند ذهن مردم را نسبت به مفاهیم دینی، انقلابی و اخلاقی منحرف کند.

وی افزود: حضور فعال و منسجم طلاب در فضای حقیقی و مجازی برای روشنگری و پاسخ به شبهات یک ضرورت اجتماعی است، ازاین‌رو کارگروهی از طلاب شکل گرفت تا سبب هماهنگی، تولید محتوا، آموزش مهارت‌های تبیینی و رسانه‌ای شود و اقدامات فردی را به فعالیت جمعی هدفمند تبدیل کند.

مسئول تبلیغ تخصصی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان یزد، تصریح کرد: اگر تبیین به‌صورت پراکنده انجام شود، اثرش کم خواهد بود، اما کارگروه طلبگی می‌تواند موضوعات را اولویت‌بندی کند، آموزش‌های فکری و رسانه‌ای برای اعضا برگزار نماید، محتوای واحد، دقیق و هدفمند تولید کند و شبکه‌ای از طلاب مؤثر در فضای مجازی و در عرصۀ میدان ایجاد کند.

وی تأکید کرد: نسل جوان امروز پرسش‌گر است و در معرض انبوه اطلاعات قرار دارد. بدون یک ساختار فکری منظم، پاسخ‌گویی به این حجم از پرسش‌ها ممکن نیست و لذا کارگروه‌ها می‌توانند این نیاز را به‌صورت علمی، منطقی و به زبان روز پاسخ دهند.

حجت‌الاسلام رضایی به تنوع فعالیت‌های انجام‌شده اشاره کرد و ادامه داد: خروجی کارگروه در قالب‌های گوناگونی عرضه شده است، از جمله تولید محتوا، محصولات چندرسانه‌ای، منبر کوتاه، نشریه، برپایی نمایشگاه‌های تبیینی، برگزاری جلسات «چای گپ» و راه‌اندازی موکب سیار با عنوان «کافه مه‌شکن».

وی خاطرنشان کرد: این فعالیت‌ها با هدف ارتباط مستقیم و بی‌واسطه با مخاطب و ارائۀ روایت صحیح از معارف دینی و انقلابی انجام می‌شود.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha